DHC tilbyr kun det beste av hårpleieprodukter til våre kunder.

Ekspertise

DHC velger sine samarbeidspartnere med respekt for våre verdier og for vår visjon. Vi skal skape fantastiske opplevelser for våre kunder og når våre fagutdannede dyktige frisører benytter sin kompetanse og kunnskap for å skreddersy resultatet til deg, er det også godt å vite at den kombineres med de beste og mest tekniske produktene på markedet. Våre frisører innehar stor ekspertise på alle våre produkter slik at du som kunde er trygg på å få de beste anbefalinger for ditt hår og din hodebunn.


Norwegian Roots
En DHC bestselger - Norwegian Roots Extreme Mud er et 100% norskprodusert produkt laget på norske råvarer og produsert på norsk jord.

Norwegian Roots Extreme Mud er et 100% norskprodusert produkt, laget på norske råvarer og produsert på norsk jord. I utviklingen har man vært kompromissløs hva gjelder kvalitet i alle råvarer og resultatet er dertil enestående. Det er ikke foruten grunn at Norwegian Roots Extreme Mud er Norges raskest voksende stylingprodukt.

Extreme mud egner seg meget godt for kort til halvlangt hår både for jenter og gutter i alle aldre. Produktet har egenskaper som gir deg perfekt hold som varer hele dagen, den ivaretar din naturlige look og vaskes enkelt ut av håret. Norwegian Roots Extreme Mud er også fri for parabener og tensider.

«discover yourself – discover norwegian roots».

Alterna “The science of TEN”
En DHC bestselger - Norwegian Roots Extreme Mud er et 100% norskprodusert produkt laget på norske råvarer og produsert på norsk jord.

Dette er produktserien for deg som forventer det BESTE. Alterna gir deg 3 proukter med “the science of Ten” Den perfekte kombinasjonen av 10 viktige ingredienser fra hele verden som forandrer ditt hår fra alminnelig til ekstraordinært.

Arabisk røkelse: Fremmer microblodsirkulsjonen
Hyaluransyre: Gir masse fuktighet
Afrikansk kakaoekstrakt: Tilfører antioksidanter
Color Hold Complex: Gir fantastisk fargebeskyttelse
Hvit trøffelolje: Gir B vitaminer
Champagne druekjerneolje: Gir vitaminer og antioksidanter
Bulgarsk nattlys: Tilfører fuktighet og lukker skjellaget
Marokkansk Quillaiabark: Renser skånsomt
Arnikablomst: Er antiseptisk og helende
Caviar Complex: Gir håret et yngre utseende.

Alterna Bamboo
Bamboo er en luksuriøs pleieserie med ECO-sertifiserte og økologiske ingredienser

Bamboo er en luksuriøs pleieserie med ECO-sertifiserte og økologiske ingredienser. Hele serien er basert på fibre fra bambusplanten. Dette er en av verdens raskt voksende og motstandsdyktige ressurs. Alle ingredienser i Bamboo stammer fra etisk riktig handel/fairtrade.

Alterna Caviar
Alterna vært pioneer innen luksuriøse hårpleieserier

Siden 1997 har Alterna vært pioneer innen ”alterna-tive” luksuriøse hårpleieserier. Uansett hva ditt behov innen hårpleie er, mener vi at du ikke skulle behøve å velge mellom klinisk testet, salongtestet eller naturlige ingredienser som er bra for deg og ditt hår. Derfor er våre produkter rene, beviste og profesjonelle.
Pure. Proven. Professional.

Sebastian Professional
Sebastian Professional - en serie profesjonelle produkter innen hårpleie som finnes kun hos utvalgte salonger.

Sebastian was born from a vision of beauty without boundaries. We think outside the lines of our craft, and follow our artistic ambition to the edge, creating new possibilities for self-expression.

“I imagine we can change the world, one head, one face or one body at a time.”

Geri Cusenza
Founder, Sebastian Professional

System Professional
System Professional er unike produkter innen behandling og pleier av hår. Produktene kan spesialtilpasses ulike hårtyper.

At System Professional we believe your hair is as unique as your fingerprint. That’s why each of our exclusive treatments begins with an individualized diagnosis of the hair’s energy fingerprint.

This diagnosis forms the basis of a system of treatments that are tailored to your client’s specific hair and scalp needs.

WELLPLEX
Wellplex er et produkt på markedet som pleier håret MENS det behandles

WELLPLEX er en eksklusiv teknologi som hjelper med å gjenoppbygge hårets indre struktur slik at håret blir sterkere. Denne behandlingen anbefales til behandlet og skadet hår. Den sikrer at håret holder seg sunnere og mer føyelig under bleke- og fargebehandlinger.

Vitenskapen bak WELLAPLEX sin styrkende behandling er et Opti ph system som hjelper med å rekonstruere innsiden av hårstrået for et sterkere hår. WELLAPLEX både beskytter, styrker og binder sammen bindingene i håret. I et skadet hår er disse bindingene brutt, det kan skyldes tidligere kjemisk behandling av håret eller bruk av varmeverktøy. WELLAPLEX behandling styrker hårfibrene og beskytter hårets overflate slik at håret blir sterkere.

GHD
GHD - Good Hair Day - Platinum - hårmodeller.

Good Hair day, eller GHD som vi er mest kjent for er et nytenkende, revolusjonerende og globalt firma innenfor frisørartikler med utspring i Storbritannia. GHD ble etablert i 2001 og finnes den dag i dag i over 50.000 frisør salonger. Vi er verdenskjent for våre unike stylere som brukes av stylister på store moteshows verden over, vi er blandt annet den første sponsoren av hårartikkler til Victoria Secret fashion show.

GHD er et brand med stor suksess, er markedsledende og har et sterkt rykte for produktinnovasjon og inspirerende kvalitet.

Hair Extensions
Hairtalk hairextensions - hårforlengelse spesielt produsert for det nordiske markedet - sannsynligvis det beste hårforlengelsen for nettopp deg.

Hairtalk´s hårkvalitet er nøye utvalgt for det Nordeuropeiske markedet. Håret har en intakt overflate, noe som gjør at håret tåler «resetting» etter «resetting». Alt Hairtalk hår er fairtrademerket – så dette kan bæres med stolthet.

Vår patenterte tape er den mest skånsomme på markedet og kan settes i de tynneste hår, alle kan altså bruke Hairtalk. Tapen kan ikke sammelignes med noe annet system, den må simpelthen oppleves.

Tre gode grunner til å bruke Hairtalk
1. Når du bruker Hairtalk er du garantert det mest optimale systemet når det kommer til hårkvalitet, festemetode og skånsomhet.
2. Hairtalk er mer enn bare en hårforlengelse. Du kan skifte farge, endre din frisyre, øke volum, få styling til å holde bedre – mulighetene er ubegrensede.
3. Hairtalk skiller seg drastisk fra andre typer extension, både i forhold til påsettingsmetode, holdbarhet og sluttresultat. Ditt hår er verdt det beste – Hairtalk sørger for at ditt eget hår får hvile og kommer i bedre kondisjon.

American Crew
American Crew er kjent for alle menn som setter høye krav til kvalitet - regnet som en pioner innen hårstyling for menn.

American Crew ble grunnlagt i 1994 av frisør og grunder David Raccuglia. En produktserie av menn, for menn. American Crew var - og er fremdeles - de største og eneste til å tilby en komplett og maskulin herreserie på det profesjonelle herremarkedet.

Kérastase
Kérastase er kjent for sine eksklusive stylingprodukter - med lang erfaring og høye krav til resultater, kan du være sikker på at Kérastase gjør jobben.

Your hair is an important messenger to the world, and so you must care for it, exquisitely. We believe hair is more than something you wear every day. It is an individual expression of the way you live, and the way you want to live.

Inspired by our intimate acquaintance with the personal nature of hair care, Kérastase provides customized tools for exceptional hair.

Blomdahl
Blomdahl tilbyr kun den beste kvaliteten innefor hulltagning - skal du ha hull i ørene anbefaler seriøse salonger medisinsk utviklede smykker i titan, plast eller annet materiale uten fare for allergi.

Blomdahl er ledende innenfor medisinsk hulltagning og hudvennlige smykker, som er skånsomme mot din hud og helse.

Smykkene fra Blomdahl er utviklet i samråd med hudlege for å passe til alle, selv de som har allergi.

Blomdahl benytter kun skånsomme materialer. Derfor består alle smykkene av nøye utvalgt plast eller titan, i rene medisinske kvaliteter.

En hulltagning gjør huden mer sårbar for uheldige materialer, som for eksempel nikkel. Risikoen for å utvikle allergi er størst i det første året etter en hulltagning. Med smykker fra Blomdahl trenger du ikke å bekymre deg for nikkel, kadmium, bly eller andre helsefarlige og allergene materialer.

Blomdahl sin oppgave er å beskytte førbrukere og hulltagere i hele verden mot helserisikoer forbundet med hulltagning og smykker. Dette gjør Blomdahl ved å alltid sette de medisinske aspektene først.

EIMI
EIMI fra Wella er av mange ansett som det beste produktet innen styling av hår. EIMI Wella er hyppig brukt og elsket av mange av de fremste hårdesignerne verden rundt.

With EIMI you can truly be yourself, say what you say and shout it out ”EIMI lets you express your individuality”.

EIMI offers unrivalled performance and allows us to create every style with ease. It’s the same for you when you take your recommended product home, each individual gel, wax, paste, mousse, blow-dry lotion and spray has been designed to deliver optimum results easily.