Hvordan blir ditt neste besøk hos oss?

Smittevern i hårsalonger

Det aller viktigste er at du som kunde skal kjenne at du kommer til et trygt sted, hvor smittevern og din helse er høyeste prioritet. Regjeringen har kommet med en rekke tiltak som skal sikre både deg som kunde og våre ansatte, og her kan du lese mer om hvordan disse tiltakene vil påvirke ditt neste besøk.


Hva gjør vi?

Avstand
Vi tilrettelegger for god nok avstand blant våre kunder i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. God avstand vil gjelde for både ventearealet og der du får din behandling.

God rengjøring!
Når du kommer til oss, vil vi sikre at det er rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets veiledning. Det er flere berøringsflater du som kunde er i kontakt med, og disse blir hyppig rengjort og desinfisert mellom behandlinger.

Trygghet kommer først
Vi dokumenterer alle våre smitteverns-prosedyrer. Vi har derfor rutiner for hvordan vi skal kontakte våre kunder dersom det er nødvendig for smitteverns-arbeidet. Dette betyr at vi tar vare på ditt navn og telefonnummer i to uker etter du har vært hos oss, for å sikre alle kunders trygghet!

Smittevernstillegg
Som en konsekvens av økte kostnader i forbindelse med smittevernstiltak tilkommer et smittevernstillegg på kr. 49,- i tillegg til ordinær pris.


Hva kan du gjøre?

Kom alene!
Det er viktig å begrense antall personer i lokalet, så møt derfor alene til timen din hvis det er mulig.

Ha god håndhygiene
Vask gjerne hendene før du drar hjemmefra. Når du kommer til oss, er det tilrettelagt for håndhygiene enten ved håndvask eller hånddesinfeksjon, som vi ønsker at du benytter deg av. Selv om vi har veldig lyst til å hilse på deg når du kommer, så unngår vi håndhilsning og sier velkommen på andre måter!

Endre timen din ved sykdom eller symptomer
Dersom du er syk, har feber, er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan du dessverre ikke gjennomføre timen hos oss. Dette gjelder også for milde symptomer. Trenger du å endre timen din, kan du se vår hjemmeside eller ringe oss direkte.

Ingen kontant betaling
Kontanter kan være en potensiell smittekilde, og per i dag vil vi ikke ha anledning til å motta kontanter. Vi arbeider med å få på plass en løsning for Vipps, men det er ikke på plass per i dag og betalingskort vil dermed være eneste mulighe betalingsmiddel.

Vær forberedt på mulige forsinkelser
Det er ventet enormt trykk på frisørbransjen i tiden som kommer. Dette er en ny situasjon for oss og vi forventer at vi til tider vil ha forsinkelser. Vi vil prioritere smitteverntiltak i første rekke og håper på forståelse for dette.

LAST NED smittevernplakaten her!


Vi gleder oss til å se deg igjen!

Vennlig hilsen
DHC Norge / AB Klipp AS / Föhn Hairstudio

Bestill time her.